OM OSS

Söker NI efter sång & musik till festen, BRÖLLOPET eller eventet?

 

Då har du kommit till helt rätt ställe. Sångerskan Emma Käck & gitarristen John Plahn ifrån Västra Götaland ser till att krydda festen med härliga låtar till kvällen. Tillsammans har de många års samlad erfarenhet av uppträdanden. Läs mer om oss här eller boka oss här.

De utgår ifrån Alingsås / Lidköping men tar gärna spelningar i Alingsås, Lidköping, Borås, Mariestad, Falköping, Göteborg m. fl. orter runtom Västra Götaland.
 Bildresultat för svart streck

 

Sångerska – Emma Käck

– Skönsjungande tjej med skinn på näsan

Glad, positiv, social, tokig, engagerad, framåt och driven – så beskriver Emma Käck sig själv. Emma började sjunga och spexa redan som liten tjej och i dag är det bästa hon vet! Förutom att sjunga i ROXTWO sjunger hon på dop, bröllop och begravningar, arbetar som HR chef, myser med familjen och amstaff hunden Maja.

Hon är född i stjärntecknet tvilling, har gröna ögon, armani code är favoritparfymen och favoritfärgen är svart.

Emma Käck gillar att ändra på saker, inredning, allt från lampskärmar som ska få ny färg, till allt annat pyssel. Industri och shabby chic är den bästa inredningsstilen tycker hon. Om drömmen gick i uppfyllelse skulle hon resa mera, köpa allt det där som hon i dag bara drömmer om… Hon önskar att hon hade mera tid.

Emma medverkade i filmen ”Selma Lagerlöf” tillsammans med bland annat Helena Bergström och Aleksandra Rapaport.

På frågan vad hon gör om tio år svarar hon; -”Sjunger för fulla muggar!”

Eget motto: Everything happens for a reason!

 

Bildresultat för svart streck

Gitarrist – John Plahn

 – En gitarrist som är galen i motorcyklar!

John är inte bara den utav oss i ROXTWO som är coolast, (i alla fall tror han det),  han åker båge, och har alltid snygga outfits!

Han jobbar som säljare, (säljer bilar till vardags och tycker såklart att det är häftigt!) John låter alltid positiva tankar ta över de negativa, varför lägga energi på energitjuvar? John är fantastisk!!  John kommer alltid till rep och spelningar med ett glatt humör, John är bra han!

På frågan vilken som är den bästa låten ROXTWO spelar svarar han:
Free falling

Eget motto: Ta det som det kommer

Favoritfärg är såklart svart!